2014-07-13 – Dag 4 – Hunnebostrand

Besättning:

Mikael, Susanne, Elin och Erik

Avgång kl:

--:--

Hamn:

Hunnebostrand

Ankomst kl:

--:--

Hamn:

-

Distans:

0,0 NM

Snittfart:

0,0 knop

Vind:

NO-O 2-13 m/s och ordentligt byigt.

Väder:

20°C mestadels mulet och regnskurar på morgonen och eftermiddagen

Gångtid:

0:00 h

Motortid:

0:00 h

Total Motortid:

408,3 h

 

En riktig mellandag där vi i princip bara väntar ut passagen av lågtrycket som kommer från Polen. Det är kulingvarning utfärdad fram emot kvällen kryddat med en del regn. Dessutom är det dags för VM-final i fotboll i kväll från Brasilien där Tyskland tar sig an Argentina. Vi ligger kvar i Hunnebo och hoppas att deras WiFi skall hålla för alla som vill streama finalen på TV4 Play!

Hunnebos WiFi, eller Telia Homerun som det egentligen är, håller visserligen för trycket men det gör inte TV4´s hemsida som helt enkelt vägrar att leverera någon bild så allt vi får se av VM-finalen i Brasilien är följande, tack för det TV4!

Däremot får vi förmånen att lyssna på Sveriges Radio och Radiosporten i P4 med en sanslöst underhållande Christian Olsson, vilket är ett väl så gott alternativ till en utebliven bild från TV4!

Tyskland vinner till slut med 1-0 över Argentina efter att Mario Götze gjort matchens enda mål en bra bit in i andra förlängningskvarten.

På bryggan träffar vi Lena och Bengt som sedan tre år tillbaka har en Bavaria 38:a. Tyvärr är vädret inte det roligaste med ideliga regnskurar så vi hinner inte pratas vid så värst mycket samtidigt som dom har andra bekanta med sig i andra båtar. Kanske kan vi ses senare under vecka lite längre upp på kusten!?

Och vädret då? Jo, dom höll vad dom lovade och det regnade stora delar av dagen i större eller mindre omfattning men det går ingen nöd på oss ändå för det är både torrt och varmt i sittbrunnstältet!

DSC02785.JPG